Izvor: Vostok.rs, 15.Jun.2020, 13:10

Putin pripremio članak o Drugom svetskom ratu,

Predsednik Vladimir Putin pripremio je članak o Drugom svetskom ratu, a on će odlučiti o vremenu objavljivanja, izjavio je za RIA Novosti portparol predsednika, Dmitrij Peskov.
"Članak je spreman. Predsednik će odlučiti o vremenu objavljivanja", rekao je pomoćnik predsednika. Ranije je Putin na velikoj konferenciji za štampu rekao novinarima da namerava da napiše članak o Drugom svetskom ratu. Ove godine se obeležava 75 godina od pobede u Velikom otadžbinskom ratu. Odlučeno je da se odloži velika proslava zbog pandemije. Parada pobede biće održana na Crvenom trgu 24. juna. Na događaj su pozvani lideri zemalja ZND, kao i šefovi drugih država.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

PUTINU JE DOSTA LAŽI SA ZAPADA: Ruski predsednik u jednom tekstu rešio da otkrije JEDINU ISTINU (VIDEO)

Izvor: Kurir, 16.Jun.2020, 07:19

Ruski predsednik Vladimir Putin već napisao je članak o Drugom svetskom ratu koristeći državne arhive, rekao je u Dmitrij Peskov.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.