Putin predložio Asadu da pozove u goste Trampa

Izvor: Vostok.rs, 13.Jan.2020, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin predložio Asadu da pozove u goste Trampa

Predsednik Rusije Vladimir Putin predložio je svom sirijskom kolegi Bašaru el Asadu tokom posete Damasku da pozove u goste američkog predsednika Donalda Trampa. Ruski lider je izrazio spremnost da takav poziv uputi šefu Bele kuće.
Tokom Putinove posete Siriji, kada se govorilo o putu apostola Pavla u Damask, Asad se našalio da „ako Tramp dođe tim putem, i sa njim će sve biti u redu“. Ruski lider je kao odgovor na to predložio da pozove Trampa u Damask, rekavši da će on „izaći s time na kraj“. „Pozovite ga, i on će doći“, rekao je Putin. Snimak razgovora dvojice predsednika prikazan je na televiziji „Rusija 1“. Asad je izrazio spremnost, na šta je Putin uz osmeh odgovorio: „Preneću mu“. Čitajte više na Situacija u Siriji - iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.