Putin posle deset godina u Beogradu

Izvor: Mondo, 23.Mar.2011, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin posle deset godina u Beogradu

Ruski premijer Vladimir Putin dolazi danas u Srbiju prvi put od 16. i 17. juna 2001. godine, kada je u Beogradu boravio kao predsednik Rusije. Glavne teme ovoga puta biće ekonomske.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svi ruski državnici u Beogradu

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2011

Ruski premijer Vladimir Putin doputovaće danas u posetu Srbiji, prvi put pošto je Beograd posetio 16. i 17. juna 2001. godine, tada kao predsednik Rusije...Putin je tada, posle razgovora sa aktuelnim predsednikom tadašnje SR Jugoslavije Vojislavom Koštunicom, konstatovao da je nastupilo izvesno oživljavanje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Putin u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2011

BEOGRAD -..Predsednik Srbije Boris Tadić i ruski premijer Vladimir Putin razgovarali su danas u Beogradu, u četiri oka, sat i 45 minuta, čitav sat duže nego što je planirano, a slede razgovori sa delegacijama dve zemlje...Srpsko-ruskom dijalogu u proširenom sastavu predsedava Tadić, a učestvuju...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Beograd spreman za Putina

Izvor: Cafe.ba, 23.Mar.2011

U prestonici je sve spremno za dolazak premijera Ruske Federacije Vladimira Putina koji dolazi danas prvi put od 2001. godine. Gužve u saobraćaju rano jutros nije bilo, ali je primjetno brojno prisustvo pripadnika MUP. Glavne teme ovoga puta biće ekonomske.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.