Putin poslao novogodišnje poruke Trampu, Asadu, Siju

Izvor: B92, 30.Dec.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin poslao novogodišnje poruke Trampu, Asadu, Siju

Ruski predsednik Vladimir Putin poslao je novogodišnju poruku američkom kolegi Donaldu Trampu navodeći da je Moskva spremna za dijalog o "širokom spektru tema". Rojters prenosi da je Putin u odvojenom novogodišnjem pismu sirijskom predsedniku Bašaru al Asadu obećao da će nastaviti da pruža pomoć sirijskoj vladi i narodu u borbi protiv terorizma.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva,   Japan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin pisao Trampu: Moskva je otvorena za dijalog

Izvor: VOA, 30.Dec.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je u novogodišnjem pismu američkom kolegi Donaldu Trampu da je Moskva spremna za dijalog "o sveobuvatnoj agendi", saopšteno je iz Kremlja.  Tramp je krajem novembra otkazao planirani sastanak sa Putinom na marginama samita G20 u Argentini, navodeći kao...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.