Putin ponovo medju Srbima?

Izvor: S media, 25.Sep.2011, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin ponovo medju Srbima?

Vladimir Putin mogao bi krajem oktobra posetiti Beograd, drugi put ove godine! Ova poseta je, prema izvorima iz Vlade Srbije, deo Putinovih međunarodnih aktivnosti uoči ruskih parlamentarnih izbora u decembru i predsedničkih u martu.

Ruski premijer Vladimir Putin planira da poseti Beograd i drugi put ove godine, a najverovatniji datum je 22 - 23. oktobar, saznaje Danas iz izvora u srpskom državnom vrhu.

-Putin nam ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dolazi, za oko mesec dana, najverovatnije 22 - 23. oktobra, a povod je kampanja za izbore u Rusiji-piše Danas pozivajući se na dobro obaveštene sagovornike iz vlasti u Beogradu.

"Putin- smrt za Rusiju" (FOTO)

Putin i Medvedev se dogovorili o podeli vlasti (VIDEO)

Smešno: Putin i Medvedev van forme FOTO

Predsednik vlade Ruske Federacije bio je u zvaničnoj poseti Srbiji 23. marta ove godine, kada je o temama političke i ekonomske saradnje razgovarao s predsednikom Borisom Tadićem i članovima Vlade Srbije, s premijerom Mirkom Cvetkovićem na čelu.

Putinova poseta je, prema istim izvorima, deo njegovih međunarodnih aktivnosti uoči ruskih parlamentarnih izbora u decembru i predsedničkih u martu.

Na Kongresu Jedinstvene Rusije u subotu, u Moskvi, objavljeno je da će se u Kremlju desiti postizborna rokada, pošto je ruski predsednik Dmitri Medvedev predložio aktuelnog premijera za pedsedničkog kandidata, a Putin je najavio da će Medvedev biti nosilac liste vladajuće partije na parlamentarnim izborima.

Danas
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.