Putin počinje rad na formiranju vlade RF

Izvor: Vostok.rs, 16.Maj.2012, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin počinje rad na formiranju vlade RF

16.05.2012. -

Predsednik Rusije Vladimir Putin počinje danas konsultacije sa kandidatima za ministre u novoj vladi. U utorak je premijer Dmitrij Medvedev predstavio Putinu spisak mogućih ministara i projekat strukture budućeg kabineta. Detalji se ne saopštavaju.

Ranije je Medvedev izjavio da će se obnoviti 80 odsto kabineta. Formiranje novog vladinog kabineta je razlog zbog kojeg je Putin odustao od putovanja u SAD na samit „velike osmorke" koji će se održati 18-19 maja u Kemp Dejvidu. Rusiju će na tom susretu predstavljati premijer Dmitrij Medvedev.

Izvor: Golos Rossii, foto: RIA Novosti
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Propali pregovori o koalicionoj vladi u Grčkoj

Izvor: Vostok.rs, 16.Maj.2012

16.05.2012. -..Pokušaji da se formira koaliciona vlada su propali i zemlju očekuju prevremeni parlamentarni izbori, izjavio je lider grčkog levog centra Evangelos Venizelos...Tokom završne runde pregovora, stranke nisu uspele da se dogovore o koaliciji. Levo orijentisane stranke su stavile na znanje...

Nastavak na Vostok.rs...

SAD će razmotriti mogućnost da But izdržava kaznu u ruskom zatvoru

Izvor: Vostok.rs, 17.Maj.2012, 11:33

17.05.2012. -..SAD mogu razmotriti mogućnost da Viktor But izdržava kaznu zatvora u domovini, ako takvog predloga bude, izjavio je generalni tužilac i ministar pravde SAD Erik Holder u intervjuu za list „Rosijskaja gazeta", koji će biti objavljen u sutrašnjem broju...Ranije ove nedelje opunomoćeni...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.