Putin otpustio 10 generala

Izvor: B92, 04.Nov.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin otpustio 10 generala

Ruski predsednik Vladimir Putin otpustio je 10 generala Istražnog komiteta, Ministarstva za vanredne situacije i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u ukazu predsednika koji je objavljen na zvaničnom portalu za pravne informacije Rusije, među otpuštenima je šest generala Ministarstva za vanredne situacije, četiri Ministarstva unutrašnjih poslova i jedan iz Istražnog komiteta.

Ruski predsednik je 16 pripadnika policije dao činove general-majora i general-potpukovnika, navodi "Sputnjik".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin razriješio službe više od 10 generala

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2019

MOSKVA - Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je dekret o otpuštanju iz službe više od 10 generala iz Ruskog istražnog komiteta, kao i iz Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva za vanredne situacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.