Putin o stanju nacije 21. aprila, lično u parlamentu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2021, 15:10

Putin o stanju nacije 21. aprila, lično u parlamentu

Predsednik Rusije Vladimir Putin obratiće se lično ruskoj Federalnoj skupštini gde će izneti svoju godišnju poruku o stanju nacije, izjavio je danas Putinov portparol Dmitrij Peskov.

"Godišnje obraćanje biće održano oflajn. Na drugim detaljima se radi", rekao je Peskov odgovarajući na pitanje o mogućim ograničenjima zbog pandemije korona virusa, preneo je TAS S.

Peskov je prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekao da će predsednikovo obraćanje o stanju u državi biti 21. aprila.

Mesto održavanja, prema njegovim rečima, biće objavljeno naknadno.

"Nemojmo da predviđamo stvari. Mislim da ćemo dozvoliti akreditacije masovnim medijima u bliskoj budućnosti", rekao je Peskov.

On je naveo da se tradicionalno nikada ne otkriva sadržaj niti teme koje će biti pomenute u obraćanju, pa to neće biti učinjeno ni sada.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

GODIŠNJE OBRAĆANJE Putin će se obratiti federalnoj skupštini 21. aprila

Izvor: Blic, 05.Apr.2021

Ruski predsednik Vladimir Putin obratiće se Federalnoj skupštini Ruske Federacije 21. aprila, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.