Putin nosi cipele proizvedene u BiH

Izvor: B92, 22.Okt.2021, 09:05

Putin nosi cipele proizvedene u BiH

Ruski predsednik Vladimir Putin nosi obuću za planinarenje koja je proizvedena u Bosni i Hercegovini, u pogonima Dermala u Skender Vakufu.

Putin je inače avanturista i veliki je ljubitelj prirode stoga postoje mnoge fotografije i videosnimci sa njegovih raznih aktivnosti, a na nekima od njih se vide i cipele za planinarenje nemačke marke Haix.

Inače, neke od cipela ove marke se proizvode u pogonima fabrike Dermala koji se nalaze u Kotor Varošu i Skender Vakufu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piše Kliks.

Vlasnik fabrike iz BiH Radenko Bubić je za RTRS kazao da su upravo cipele koje na nekoliko fotografija nosi Putin proizvedene u Kneževu.

On je kazao da su od prijatelja iz Nemačke saznali da Putin nosi upravo njihovu obuću, ali da su u to bili sigurni kada su videli fotografiju na kojoj se nalaze cipele koje su proizveli u pogonu u Kneževu te koje se ne proizvode nigdje drugo - tačno one boje i dizajna kao što je i na fotografiji.

Ova firma inače ne proizvodi obuću za domaće tržište, ali ima u planu proširiti proizvodnju i napraviti prodavnicu u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN NOSI RADENKOVE CIPELE NAPRAVLJENE U BOSNI: Vlasnik fabrike oduševljen, ruski lider u njima planinario po Sibiru

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Zna Putin šta valja..Ruski predsednik Vladimir Putin nosi obuću za planinarenje koja je proizvedena u Bosni i Hercegovini, u pogonima Dermala u Skender Vakufu...Putin je inače avanturista i veliki je ljubitelj prirode, te postoje mnoge fotografije i video-snimci sa njegovih raznih aktivnosti, a na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.