Izvor: Blic, 29.Avg.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin ne ide na Generalnu skupštinu UN, niti na utakmicu u Tursku

Predsednik Rusije Vladimir Putin ne planira ove godine da učestvuje u radu Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, izjavio je danas tokom telefonske konferencije pres-sekretar šefa države Dmitrij Peskov.

- Predsednik ne planira da učestvuje u radu Generalne skupštine ove godine - rekao je Peskov, odgovarajući na pitanje novinara da li će Putin u septembru ići u sedište UN u Njujorku, ili da li će ga tamo menjati šef diplomatije Sergej Lavrov.

Vladimir >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Putin je prošle godine, prvi put nakon 10 godina, govorio na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

Peskov je, takođe, rekao da ruski predsednik nema nameru da ide u Tursku na prijateljski meč izmedu turske i ruske fudbalske reprezentacije.

- Ne, navijaće sa distance - dodao je Peskov.

Fudbaleri reprezentacija Rusije i Turske će 31. avgusta odigrati prijateljski meč u turskom letovalištu Antaliji. Prošle nedelje, turski list "Džumhurijet" javio je da će Vladimir Putin i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zajedno gledati tu utakmicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.