Putin naredio jačanje graničnih snaga sa Ukrajinom

Izvor: Studio B, 07.Jun.2014, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin naredio jačanje graničnih snaga sa Ukrajinom

Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je da se ojačaju granične snage između Rusije i Ukrajine kako bi sprečili ilegalne prelaske granice.

Zvanični Kremlj je saopštio da je predsednik Rusije tražio da se preduzmu sve neophodne mere za jačanje državne granice sa Ukrajinom da bi zaustavili sve ilegalne prelaske granice, prenosi Itar Tas s.

Zapadne zemlje od početka ukrajinske krize zameraju Rusiji da se njihove oružane snage nalaze na teritoriji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << istočne Ukrajine, dok zvanična Moskva te tvrdnje negira.

S druge strane, za sve Ruse koji su u Ukrajini i žele da se evakuišu iz područja zahvaćenih sukobima, zvanična Moskva nudi pomoć i evakuaciju.

 
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jačanje graničnih snaga RUS sa UKR

Izvor: B92, 07.Jun.2014

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin naredio je da se ojačaju granične snage između Rusije i Ukrajine kako bi sprečili ilegalne prelaske granice...Zvanični Kremlj je saopštio da je predsednik Rusije tražio da se preduzmu sve neophodne mere za jačanje državne granice sa Ukrajinom da bi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.