Putin naredio: Zaustavite

Izvor: B92, 01.Feb.2023, 18:29

Putin naredio: "Zaustavite"

Ruski predsednik Vladimir Putin naredio je svojoj vojsci da zaustavi granatiranje iz Ukrajine.

"Naravno, prioritetni zadatak je eliminisanje same mogućnosti granatiranja. Ali to je posao vojnog resora", rekao je Putin na sastanku, posvećenom pitanju obnove stambene infrastrukture u pograničnim oblastima Ruske Federacije i regionima, koji su nastradali u sukobima.

On je napomenuo da su se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "mnogi ljudi našli u teškoj situaciji, izgubili domove, bili prinuđeni da se presele kod rođaka ili u privremena mesta stanovanja, suočili su se sa prekidima u snabdevanju vodom, grejanjem i strujom".

"Želeo bih da skrenem pažnju kolegama u Vladi i na terenu: problemi za građane su veoma akutni. Neophodno je sanirati ili nadoknaditi gubitak kuća, stanova, druge imovine, vratiti u normalan rad energetske objekte, postrojenja za snabdevanje grejanjem i vodom, i tako dalje", istakao je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin traži da njegova vojska zaustavi granatiranje iz Ukrajine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2023

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je svojoj vojsci da zaustavi granatiranje iz Ukrajine i da to učini prioritetom tijekom sastanka vlade o obnovi uništenih stambenih objekata i infrastrukture u regijama jugozapadne Rusije. "Naravno, prioritetni zadatak je eliminirati samu mogućnost granatiranja....

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.