Putin naglasio važnost osiguranja pristojnog životnog standarda za porodice

Izvor: Vostok.rs, 23.Nov.2018, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin naglasio važnost osiguranja pristojnog životnog standarda za porodice

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozdravio je u sredu učesnike i pobednike Sveruskog takmičenja „Porodica godine“ i istakao da je omogućavanje ruskim porodicama da žive dostojanstveno i kvalitetno prioritet za državu, prenose RIA Novosti. „Pozdravljam vas u Moskvi na finalu Sveruskog takmičenja ’Porodica godine‘. Sa zadovoljstvom navodim da je vaš projekat, usmeren na jačanje institucije porodice, unapređenje visokih duhovnih i moralnih vrednosti u društvu, ujedinio oko svojih blagorodnih ideja istomišljenike iz praktično svih regiona naše zemlje koji teže da podele svoje porodično i roditeljsko iskustvo, da se upoznaju i porazgovaraju s drugim učesnicima“, navedeno je u telegramu objavljenom na sajtu Kremlja. Prema rečima ruskog predsednika, primeri srećnog bračnog života i odgovornog vaspitanja dece veoma su važni i predstavljaju smernicu za mlade ljude. „Što više porodica živi u harmoniji i slozi, to je humanije i jače naše društvo, to više veruje u svoju budućnost“, naveo je Putin. 
Sverusko takmičenje „Porodica godine“ održava se u organizaciji Ministarstva za rad i socijalnu zaštitu Rusije i Fonda za podršku deci u teškim životnim situacijama. 
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.