Putin je odmah obavešten

Izvor: B92, 03.Apr.2023, 17:11

Putin je odmah obavešten

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin je odmah obavešten o terorističkom napadu koji se dogodio u Sankt Peterburgu, saopštio je danas portparol Kremlja.

Dmitrij Peskov je rekao i da je Putin obavešten o svim istražnim radnjama koje su preduzete nakon ubistva ruskog ratnog blogera Vladlena Tatarskog, koji je ubijen u kafiću u centru Sankt Peterburga.

"Želimo svima koji su povređeni u ovom terorističkom napadu da se brzo oporave, a najdublje saučešće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << upućujemo porodici i prijateljima Vladlena Tatarskog, koji je poginuo u ovom terorističkom napadu", rekao je portparol Kremlja.

Na pitanje novinara da li se Rusija suočava s novim talasom terorističkih napada, Peskov je odgovorio da se "Moskva suočava s kijevskim režimom".

"To je režim koji podržava terorističke napade, režim koji je odgovoran za ubistvo Darije Dugine, režim koji najverovatnije stoji iza ubistva Tatarskog, režim koji je odgovoran za ubistvo mnogo ljudi još od 2014", dodao je Peskov, a preneli su ruski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.