Putin jasno poručio: Pitanje života i smrti

Izvor: B92, 18.Feb.2024, 09:54

Putin jasno poručio: Pitanje života i smrti

Situacija oko Ukrajine je za Zapad pitanje taktičke pozicije, dok je za Rusiju od vitalnog značaja, izjavio je Vladimir Putin televiziji Rusija 24.

On je komentarisao "istorijski deo" intervjua sa Takerom Karlsonom.

On je istakao da je važno da i ruski i slušaoci u inostranstvu shvate koliko je za Rusiju osetljivo i važno "sve što se dešava na ukrajinskom pravcu".

"Za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njih (Zapad) to je poboljšanje taktičke pozicije, a za nas je to sudbina, to je pitanje života i smrti. Želeo sam da ljudi koji će ovo slušati (intervju sa Karlsonom) to da shvate. Da li sam uspeo u tome ili ne - nije na meni da sudim," naglasio je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Putin: Sve što se dešava oko Ukrajine za Rusiju je pitanje života i smrti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2024

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da je sve što se dešava oko Ukrajine za Rusiju pitanje života i smrti, sudbina zemlje, dok je za Zapad to samo pitanje njihove taktičke pozicije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.