Izvor: Blic, 02.Dec.2017, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Stoun - ćaskanje uz šoljicu čaja

Predsednik Rusije Vladimir Putin na kratko se danas susreo sa američkim režiserom Oliverom Stounom, saopšteno je na sajtu Kremlja.

„U Kremlju je održan kratak sastanak Vladimira Putina sa američkim filmskim režiserom, scenaristom i producentom Oliverom Stounom“, navedeno je u saopštenju.

Kako je prenela televizija "Rusija 24“, razgovor je protekao u neformalnoj atmosferi, uz čaj.

Ranije je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao novinarima da će se Putin u petak sresti sa Stounom koji u Moskvi boravi radi ucešća na biznis-forumu „Sinergija“, prenosi Sputnjik.

„Ako se ima u vidu koliko su sati proveli zajedno, razgovarajući tokom rada na poznatom i već znamenitom filmu, logično je da je predsednik odlučio da iskoristi Stounov boravak ovde da bi mu pružio ruku i pitao ga kako je“, rekao je Peskov.

Sredinom juna na televizijskom kanalu „Šoutajm“ prikazan je veliki Stounov projekat - dokumentarna serija od četiri epizode, zasnovana na intervjuima sa ruskim predsednikom, snimanim od jula 2015. do februara 2017. godine.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oliver Stoun na čaju kod Putina

Izvor: B92, 02.Dec.2017

Predsednik Rusije Vladimir Putin na kratko se, u petak, sreo sa američkim filmskim rediteljem Oliverom Stounom, saopšteno je na sajtu Kremlja..."U Kremlju je održan kratak sastanak Vladimira Putina sa američkim filmskim režiserom, scenaristom i producentom Oliverom Stounom", navedeno je u saopštenju...Razgovor...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.