Putin i Lukašenko završili sastanak, stigli i da skijaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2021, 18:31

Putin i Lukašenko završili sastanak, stigli i da skijaju

Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Soči, završen je večeras nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je TASS.

Razgovori dva predsednika su počeli u Sočiju oko 15 sati po moskovskom vremenu (13.00 po srednjeevropskom), zatim su Putin i Lukašenko išli na skijanje, vozili se motornim sankama i imali radnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << večeru.

Ranije u toku dana pres služba Kremlja je saopštila da se razgovaralo o razvijanju odnosa između dve zemlje, strateškom partnerstvu i savezništvu, velikim zajedničkim projektima, kao i daljoj promociji integracionih procesa unutar radnog projekta Saveza Rusije i Belorusije. Bilo je reči i o distribuciji ruske vakcine Minsku, industrijskoj saradnji, uz zaključak da interakcija između dva glavna grada funkcioniše uspešno.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN UPUTIO APEL EVROPI: Predsednik Rusije želi ujedinjenje sa Briselom zbog rata protiv zajedničkog neprijatelja

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2021

Putin smatra da Rusija i Evropa treba da ujedine napore u borbi protiv korona virusa..Rusija i Evropa treba da ujedine napore u borbi protiv korona virusa, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin na sastanku sa svojim beloruskim kolegom Aleksandrom Lukašenkom...- Imamo oko 10 infekcija na...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.