Izvor: RTS, 23.Feb.2021, 08:42

Putin i Lukašenko završili sastanak, stigli i da se skijaju

Sastanak ruskog i beloruskog predsednika, Vladimira Putina i Aleksandra Lukašenka, u ruskom gradu Sočiju završen je sinoć nakon šestočasovne interakcije u kojoj je bilo i zajedničkog skijanja, javio je Tas.
Razgovori dva predsednika su počeli u Sočiju oko 15 sati po moskovskom vremenu (13.00 po srednjoevropskom), zatim su Putin i Lukašenko išli na skijanje, vozili se motornim sankama i imali radnu večeru.

Ranije u toku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana pres-služba Kremlja je saopštila da se razgovaralo o razvijanju odnosa između dve zemlje, strateškom partnerstvu i savezništvu, velikim zajedničkim projektima, kao i o daljoj promociji integracionih procesa unutar radnog projekta Saveza Rusije i Belorusije.
Bilo je reči i o distribuciji ruske vakcine Minsku, industrijskoj saradnji, uz zaključak da interakcija dva glavna grada funkcioniše uspešno.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.