Putin i Erdogan sledeće nedelje u Sočiju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Sep.2023, 12:40

Putin i Erdogan sledeće nedelje u Sočiju

Ruski predsednik Vladimir Putin će u ponedeljak, 4. septembra, ugostiti turskog lidera Redžepa Tajipa Erdogana na razgovorima u crnomorskom letovalištu Soči, izjavio je u petak portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Njegove izjave su usledile nakon nedelja spekulacija o tome kada bi i gde bi se dvojica lidera mogla sledeće sastati. Ranije ove nedelje, ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov ugostio je svog turskog kolegu na razgovorima u Moskvi. Ukrajina i Rusija su glavni globalni...
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Rusija neće pristati na Deklaraciju G20 ako ne odražava njen stav o krizama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Sep.2023

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da Rusija neće pristati na usvajanje Deklaracije na samitu G20 u Nju Delhiju 9. i 10. septembra ako taj dokument ne odražava stav Rusije o globalnim krizama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.