Izvor: Blic, 11.Okt.2016, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Erdogan razgovarali o situaciji u Siriji

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da se sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom saglasio o važnosti dostave humanitarne pomoći u sirijski grad Alepo.

LIVE: #Putin & #Erdogan hold joint news conference in Istanbul https://t.co/EeKXgttlWH pic.twitter.com/ZkSX6bOl9t

- Mi smo došli do stanovišta da se mora uraditi sve kako bi humanitarna pomoć stigla u Alep. Jedini problem je obezbediti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sigurnost u dostavi pomoći - rekao je Putin na zajedničkoj konferenciji za novinare nakon celodnevnog sastanka s Erdoganom, na marginama Svetskog energetskog kongresa u Istanbulu.

Pročitajte još:

Rusija je 8. oktobra uložila veto na francuski predlog rezolucije Savetu bezbednosti kojom je tražena zabrana leta iznad grada Alepa.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.