Putin i Erdogan razgovarali o operaciji u Afrinu

Izvor: N1 televizija, 23.Jan.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Erdogan razgovarali o operaciji u Afrinu

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, razgovarali su o turskoj operaciji u Afrinu, sirijskoj enklavi pod kontrolom kurdskih snaga.

 Dvojica lidera su u telefonskom razgovoru "naglasili važnost nastavka aktivnog zajedničkog delovanja radi rešenja krize, koje bi trebalo da bude zasnovano na očuvanju suvereniteta i teritorijalnog integriteta Sirije", saopšteno je iz Kremlja.

Putin i Erdogan razgovarali su i o završnim pripremama za sirijske mirovne pregovore koje Rusija organizuje iduće nedelje u Sočiju, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Putin i Erdogan razgovarali o operaciji u Afrinu

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jan.2018

Predsednici Rusije i Turske, Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan razgovarali su danas o turskoj operaciji u Afrinu, sirijskoj enklavi pod kontrolom kurdskih snaga...Dvojica lidera su u telefonskom razgovoru "naglasili važnost nastavka aktivnog zajedničkog delovanja radi rešenja krize, koje bi trebalo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.