Putin i Abe pozvali na nove pregovore o Korejskom poluostrvu

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin i Abe pozvali na nove pregovore o Korejskom poluostrvu

Rusija i Japan pozivaju sve zemlje koje se bave regionalnom politikom da odustanu od ratne retorike i okrenu se mirnom i konstruktivnom dijalogu o situaciji na Korejskom poluostrvu, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Putin i japanski premijer Šinzo Abe tokom današnjeg satanka u Moskvi izrazili su zabrinutost zbog pogoršanja situacije na Korejskom poluostrvu i pozvali na početak novih pregovora >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šest država.

- Situacija na Korejskom poluostrvu zahteva novi početak pregovora usmerenim ka zajedničkom cilju rešavanja situacije u tom regionu - rekao je Putin.

Ruski predsednik je naglasio da se situacija na Korejskom poluostrvu ozbiljno pogoršala i da se novi razgovori što prije moraju započeti, prenosi TASS.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.