Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2023, 16:04

Putin došao na Krim automobilom kojim je sam upravljao

SEVASTOPOLJ - Ruski predsjednik Vladimir Putin doputovao je u Sevastopolj na dan devete godišnjice ujedinjenja Krima sa Rusijom automobilom kojim je sam upravljao, saopštio je guverner Sevastopolja Mihail Razvožajev.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

"Pogledajte gde je prvo otišao, TO JE PORUKA SUDU u Hagu": Rusi se se hvale da je Putin UPRAVLJAO SAM automobilom na Krimu

Izvor: Blic, 18.Mar.2023

Ruski predsednik Vladimir Putin seo je u avion i preputovao 1.821 kilometar od Moskve do Sevastopolja, najvećeg grada u regionu, gde je seo za volan automobila koji ga je prevozio po gradu, otkrio je regionalni čelnik Krima Mihail Razvožajev.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.