Putin dao osam golova (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 10.Maj.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin dao osam golova (FOTO, VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je osam golova na egzibicionoj utakmici u hokeju na ledu, igrajući u timu sa ruskim hokejaškim zvezdama.

Održavanje utakmice je postalo godišnja tradicija, preneo je AP. Putin je nastupio u timu "Legende" pored bivših hokejaških zvezda kao što su Slava Fetisov i Pavel Bure.

U timu je igrao i ministar odbrane Rusije Sergej Šojgu, koji je postigao tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pogotka.

"Zabio" pet komada!

RECORD! #Putin scores TEN goals in Night Hockey League match pic.twitter.com/KIbMCfhALw

— Ruptly (@Ruptly) May 10, 2019

Protivnički tim činili su igrači-amateri, među kojima Putinov prijatelj iz detinjstva Genadi Timčenko, milijarder Vladimir Potanjin i nekoliko ruskih guvernera.

Ekipa u kojoj je igra Putin pobedila je sa

  14:7.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.