Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Dec.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin čestitao Novu godinu svetskim liderima

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas novogodišnju čestitku svetskim liderima, uključujući predsednike SAD, Nemačke i Francuske, saopštio je Kremlj.

Putin je svom američkom kolegi Baraku Obami čestitao Božić i Novu godinu i naglasio važnost rusko-američkih odnosa, prenela je agencija Tas s.

"Odlazeća godina je potvrdila da su odnosi Rusije i SAD ključan faktor koji obezbeđuje međunarodnu bezbednost", navodi se u saopštenju Kremlja. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

"Ruski lider je takođe izrazio uverenje da Rusija i SAD mogu uspešno da se suoče sa novim izazovima i pretnjama i da pomognu razrešenju kriza u različitim delovima sveta putem izgradnje konstruktivnog dijaloga i saradnje, imajući u vidu zajedničke interese", naveo je Kremlj.

Putin je takođe uputio božićne i novogodišnje čestitke francuskom predsedniku Fransoa Olandu, nemačkoj kancelarki Angeli Merkel, britanskoj kraljici Elizabeti II i premijeru Dejvidu Kameronu, saopštio je Kremlj.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Putin čestitao Novu godinu svetskim liderima

Izvor: Akter, 30.Dec.2015

Ruski predsednik Vladimir Putin uputio je danas novogodišnju čestitku svetskim liderima, uključujući predsednike SAD, Nemačke i Francuske, saopštio je Kremlj..Putin je svom američkom kolegi Baraku Obami čestitao Božić i Novu godinu i naglasio važnost rusko-američkih odnosa, prenela je agencija...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.