Izvor: Vostok.rs, 14.Maj.2019, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin će primiti Pompea u Sočiju

Predsednik Vladimir Putin primiće američkog državnog sekretara Majka Pompea u Sočiju, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov. Susret Putina i Pompea biće održan nakon što se američki državni sekretar sastane sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom. „Glavni događaj je svakako susret Lavrova i Pompea, nakon čega će obojica doći kod predsednika. Putin će ih primiti i oni će ruskom predsedniku izneti rezultate njihovog susreta“, pojasnio je Peskov.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Pompeo sa Lavrovom u Sočiju - pokušaj poboljšanja odnosa dve sile

Izvor: VOA, 14.Maj.2019

SAD i Rusija potvrdile su da žele da rade na poboljšanju svojih narušenih odnosa, tokom susreta američkog državnog sekretara Majka Pompea i njegovog ruskog kolege Sergeja Lavrova u Sočiju. Međutim, nisu postigli saglasnost o temama poput Irana i Venecuele, a Pompeo je takođe poručio da Vašington...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.