Putin: Ukrajina kupuje duplo skuplji gas

Izvor: RTV Pink, 27.Apr.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ukrajina kupuje duplo skuplji gas

Ukrajina kupuje dvostruko skuplji gas od onoga koji bi mogla da ima, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin u Pekingu na kraju foruma "Pojas i put", dodajući da neće biti nikakvog reversa gasa ako ne bude tranzita iz Rusije.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

OŠTRO UPOZORENJE PUTINA: Nema tranzita, nema ni snabdevanja Ukrajine gasom! Glupiraju se i bave političkim svađama umesto da misle o običnim građanima!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2019

MOSKVA - Ukrajina kupuje dvostruko skuplji gas od onoga koji bi mogla da ima, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin u Pekingu na kraju foruma "Pojas i put", dodajući da neće biti nikakvog reversa gasa ako ne bude tranzita iz Rusije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.