Putin: Srbija nije u jednostavnom položaju, ali će prevazići probleme

Izvor: RTS, 07.Okt.2017, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Srbija nije u jednostavnom položaju, ali će prevazići probleme

Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da u datim međunarodnim okolnostima Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod prevazići probleme, saopštio je kabinet predsednika Srbije.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je čestitao 65. rođendan predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimiroviču >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Putinu i poželeo mu dobro zdravlje, kao i politički uspeh, kako u rešavanju problema u svetu, tako i daljem unapređenju odnosa sa Republikom Srbijom.

Kako se navodi u saopštenju iz Kabineta predsednika, Putin je izrazio ličnu zahvalnost predsedniku Vučiću za unapređenje odnosa dve zemlje.
"Vladimir Vladimirovič Putin naglasio je da su međunarodne okolnosti takve da Srbija nije u jednostavnom položaju, ali da je uveren da će srpski narod, kao i uvek kroz svoju istoriju, pokazati svoj karakter, i pod vođstvom predsednika Vučića prevazići sve probleme", istaknuto je u saopštenju.
Putin je u telefonskom razgovoru rekao Vučiću da je uveren da će pod njegovim vođstvom "Srbija i srpski narod ići samo napred".
Dvojica predsednika su se dogovorila da u najskorije vreme kontaktiraju, sastanu se i nastave rad na povećanju obima saradnje Republike Srbije i Ruske Federacije u svim oblastima, zaključeno je u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Putin i Vučić na vezi: "Srbiji nije jednostavno"

Izvor: B92, 07.Okt.2017

Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić čestitao je ruskom lideru Vladimiru Putinu rođendan u telefonskom razgovoru u kom su dogovarali i da se sastanu...Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je da u datim međunarodnim okolnostima Srbija nije u jednostavnom položaju...Međutim, on je naveo da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.