Putin: Spremni su da se obese, ako im tako naredi SAD

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 18:20

Putin: Spremni su da se obese, ako im tako naredi SAD

Predsednik Rusije Vladimir Putin prokomentarisao je postupke evropskih političara, rekavši da mu se ponekad čini da oni rade ono što im kažu preko okeana.

"Znate, ponekad mi se čini da, šta god im (evropskim političarima) kažu preko okeana, oni će sve da urade", rekao je Putin za televiziju Rusija 1.

Predsednik je opisao situaciju kako po njegovom mišljenju izgleda.

"Ako im (evropskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << političarima) sutra kažu: 'Odlučili smo da vas sve obesimo!', onda će oni, oborivši pogled i iznenađeni svojom smelošću, postaviti samo jedno pitanje: 'Može li se to uraditi užetom nacionalne proizvodnje?'", rekao je Putin.

"Ali, čini mi se, da će i tu pretrpeti fijasko. Zato što je malo verovatno da će Amerikanci odbiti tako veliku porudžbinu za svoju tekstilnu industriju", rekao je Putin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.