Putin: Ruske vakcine protiv koronavirusa efikasno deluju protiv sojeva koji se šire Evropom

Izvor: Vostok.rs, 01.Mar.2021, 13:02

Putin: Ruske vakcine protiv koronavirusa efikasno deluju protiv sojeva koji se šire Evropom

Ruske vakcine protiv koronavirusa takođe efikasno deluju protiv onih sojeva koji se šire Evropom, rekao je predsednik Vladimir Putin, pozivajući se na relevantne izveštaje koji su mu dostavljeni. Putin se sastao sa šefom Savezne biomedicinske agencije Veronikom Skvorcovom i zatražio da ga izvesti o rezultatima rada odelenja za prošlu godinu. Primetio je da Savezna medicinska i biološka agencija ima mnoštvo područja interesa i delatnosti, a sve su one veoma važne za zdravstveni sistem, pa čak i za pojedine velike sektore privrede. "Kao što mi je rečeno, vakcine koje danas imamo efikasne su protiv ovih sojeva koji danas plaše sve u Evropi, i ne samo u Evropi. Ispitivanja ovih vakcina koje se suočavaju sa virusom pokazuju da su naše vakcine efikasne protiv ovih sojeva“, rekao je Putin, prenose RIA Novosti.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin: Ruske vakcine efikasne i protiv NOVIH SOJEVA KORONE

Izvor: Blic, 01.Mar.2021

Predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su ruske vakcine efikasne i protiv novih sojeva korona virusa koji se šire Evropom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.