Putin: Ruska armija će dobiti oružje za koje svet nije ni čuo

Izvor: Vostok.rs, 14.Avg.2014, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Ruska armija će dobiti oružje za koje svet nije ni čuo

14.08.2014. -

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin je u poseti Krimu gde razgovara sa članovima frakcija političkih partija u Državnoj dumi o aktuelnim temama za Rusiju: sankcije SAD i EU, razvoj Krima i rat na jugoistoku Ukrajine.

Na razvoj odbrambeno-industrijskog kompleksa Rusije će biti izdvojeno 552 miliona dolara, izjavio je u predsednik Putin. Radi se o ofanzivnom i defanzivnom oružju koje druge zemlje zasad nemaju. Predsednik je dodao da svet o mnogim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << takvim sistemima nije ni čuo. Čitav taj posao – „to nije militarizacija, ali je to veoma ozbiljan impuls za razvoj odbrambene industrije“, zaključio je predsednik.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut


Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti/Alexei Nikolsky    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.