Putin: Rusija će dostojno proći kroz period nestabilnosti cena nafte i rublje

Izvor: Vostok.rs, 10.Mar.2020, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Rusija će dostojno proći kroz period nestabilnosti cena nafte i rublje

Rusija će dostojno proći kroz period nestabilnosti cena nafte i rublje, ekonomija zemlje će ojačati, a najvažniji sektori će biti snažniji i konkurentniji, rekao je predsednik Vladimir Putin, govoreći u Državnoj dumi. Predsednik je rekao da je potreba za izmenama Ustava posledica onih promena koje su se dogodile u svetu.
RT: Putin se ne protivi mogućnosti da se kandiduje za predsednika 2024. godinehttps://t.co/Ly1lJjHdG7
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 10, 2020 Putin je takođe skrenuo pažnju na nestabilnost tržišta poslednjih dana, rekavši da cene nafte "plešu i skaču", a sa njima i kurs rublje. "Usput, iskoristiću ovo mesto da kažem: Apsolutno sam siguran da ćemo proći ovaj period, proći ćemo dostojanstveno. I ekonomija će se ojačati, a najvažnije industrije će biti snažnije i konkurentnije", rekao je predsednik, prenose RIA Novosti.
 
RT: U Državnoj dumi predloženo da se Putinu omogući ponovna kandidatura na predsedničkim izborima 2024. godinehttps://t.co/gzG1qSaJrh
— VOSTOK vesti (@vostokvesti) March 10, 2020

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.