Putin: Pun format pregovora sa SAD-om zavisi od njihove iskrenosti i želje

Izvor: Vostok.rs, 15.Nov.2019, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Pun format pregovora sa SAD-om zavisi od njihove iskrenosti i želje

Dobri pregovori između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država mogući su ako partneri budu spremni da otvoreno razgovaraju o ključnim pitanjima bilateralnih odnosa sa Moskvom, izjavio je predsednik Vladimir Putin. Putin je rekao da će se, ukoliko Tramp odluči da poseti Rusiju 9. maja, sigurno sastati s njim i razgovarati. "Pun format pregovora ne zavisi od pompe koja se javlja za ovaj ili onaj sastanak. To zavisi od iskrenosti i želje da se razgovara o ključnim pitanjima bilateralnih odnosa. Mi smo spremni za to. Ako su i Sjedinjene Američke Države spremne na to, onda su u tom smislu mogući i dobri pregovori", rekao je predsednik.

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

VUČIĆ: "Izbori će biti na vreme, raspisuje ih predsednik, ne Antonijević"

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019

"Ja računam onaj ko vas obavesti o izborima, on će i da ih raspiše"..Predsednik Aleksandar Vučić rekao je danas da će se parlamentarni izbori održati na vreme i da ih raspisuje predsednik države, a ne Milan Antonijević, izvršni direktor Fondacije za otvoreno društvo...On je na taj način odgovorio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.