Putin: Novo oružje pružiće Rusiji pouzdanu zaštitu

Izvor: 011vodič.com, 07.Nov.2019, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Novo oružje pružiće Rusiji pouzdanu zaštitu

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je danas da novo rusko oružje neće imati konkurenciju u svetu ali i da Rusija njime neće nikome pretiti.
Govoreći na sastanku s visokim vojnim oficirima, Putin je naveo da nijedna druga zemlja nema hipersonična, laserska i druga oružja nove generacije koja je ruska vojska naručila ali i dodao da to „nije razlog da se nekome preti“.

Prema njegovim rečima, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << novi oružani sistemi se prave isključivo „da bi se osigurala bezbednost Rusije od novih pretnji“ a Rusija će i dalje raditi na kontroli naoružanja.
Odnosi Rusije i zapada su pali na najniži nivo od Hladnog rata zbog sukoba u Ukrajini i drugih spornih tačaka.
Putin je 2018. najavio čitav niz novog oružja, uključujući hipersoničnu jedrilicu, nuklearni podvodni dron i krstareće rakete na nuklearni pogon.

The post Putin: Novo oružje pružiće Rusiji pouzdanu zaštitu appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.