Putin: Nedavno sam dobio drugog unuka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2017, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Nedavno sam dobio drugog unuka!

Direktna linija sa ruskim predsednikom

Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je danas, tokom "Direktne linije sa predsednikom", detalj iz privatnog života, navodeći da je nedavno postao deda po drugi put.

- Moj drugi unuk se nedavno rodio - rekao je Putin, prenela je agencija Tas s.

Putin je kazao da ne želi da mu unuci "rastu kao prinčevi".

- Želim da imaju običan život. Ako bih rekao njihova imena odmah bi bili identifikovani. Molim vas da me razumete - rekao je Putin.

Prema njegovim rečima, deca nun se bave naukom i ne mešaju u politiku, preneo je Sputnjik.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Putin: Nedavno sam dobio drugog unuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jun.2017

Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio je danas, tokom "Direktne linije sa predsednikom", detalj iz privatnog života, navodeći da je nedavno postao deda po drugi put..."Moj drugi unuk se nedavno rodio", rekao je Putin, prenela je agencija Tas s...Putin je kazao da ne želi da mu unuci "rastu kao prinčevi"..."Želim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.