Putin: Naš izvoz oružja 15 milijardi $, uprkos pritiscima na kupce

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2018, 17:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Naš izvoz oružja 15 milijardi $, uprkos pritiscima na kupce

Ruski predsednik Vladimir Putin danas je izjavio da je zadovoljan ruskim izvozom oruzja u svet koji iznosi do 15 milijardi dolara, uprkos tome sto, prema njegovim recima, nefer konkurencija preti i ucenjuje kupce Ruski predsednik Vladimir Putin danas je izjavio da je zadovoljan ruskim izvozom oruzja u svet koji iznosi do 15 milijardi dolara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << uprkos tome sto, prema njegovim recima, nefer konkurencija preti i ucenjuje kupce. "U proteklim godinama, kolicina izvoza vojnih dobara je na stabilno visokom niou dostizurednost od) skoro 15 milijardi dolara", rekao je Putin na sastanku komisije za vojnotehnicku saradnju Rusije sa inostranstvom, prenosi Tass. On je kazao da sija pazljivo pratiti trendove na globalnom trzistu oruzja, a svojim partnerima diti nove fleksibilne i pogodne forme saradnje. "Ovo je narocito vazno s obzirom na aktuelne uslove, u kojima nasi rivali cesto pribegavaju nefer metodama konkurencije. Oni pokusavaju da vrse pritisak i ucenjuju kupce, narocito koristere politicki motivisanih sankcija kako bi nametnuli sopstvenu vojnu opremu, iako je ona skuplja i slabija u odnosu na nasu po pitanju kvaliteta", rekao je Putin.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Putin: Uprkos svemu, "pucamo" sa 15 mlrd $

Izvor: B92, 06.Nov.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin je izjavio da je zadovoljan ruskim izvozom oružja u svet koji iznosi do 15 milijardi dolara. Kako je rekao, zadovoljan je uprkos tome što, prema njegovim rečima, nefer konkurencija preti i ucenjuje kupce.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.