Putin: Moskva i Minsk efikasno sarađuju uprkos sankcijama

Izvor: Vostok.rs, 02.Apr.2023, 14:15

Putin: Moskva i Minsk efikasno sarađuju uprkos sankcijama

  Uprkos sankcijama, Rusija i Belorusija efikasno sarađuju, rekao je predsednik Vladimir Putin u čestitki povodom Dana jedinstva naroda dveju zemalja, koju je uputio svom kolegi Aleksandru Lukašenku.
„Uprkos neviđenom sankcionom pritisku spolja, efikasno koordiniramo napore u međunarodnoj areni, u oblasti odbrane i bezbednosti, i uspešno sprovodimo programe u cilju jačanja finansijskog, ekonomskog, naučnog i tehnološkog suvereniteta“, navodi se u čestitki. . Putin je takođe napomenuo da Rusija i Belorusija sistematski proširuju uzajamno korisnu saradnju, energično unapređujući mehanizme Unije. Predsednik je izjavio da je uveren u dalju izgradnju savezničkih veza između bratskih naroda. Šef države je takođe poželeo Lukašenku dobro zdravlje i uspeh, a građanima Belorusije - sreću i blagostanje. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu.
Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin,   Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"UPRKOS NEVIĐENOM PRITISKU OD SANKCIJA" Putin čestitao Lukašenku Dan jedinstva naroda Rusije i Belorusije

Izvor: Blic, 02.Apr.2023

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je beloruskom lideru Aleksandru Lukašenku čestitke povodom Dana jedinstva naroda Rusije i Belorusije, uz napomenu da uprkos pritiscima sankcija Moskva i Minsk efikasno koordinišu napore u međunarodnoj areni, saopšteno je danas iz Kremlja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.