Izvor: Vostok.rs, 10.Apr.2020, 10:38

Putin: Moramo garantovati unutrašnju bezbednost i pažljivo analizirati sve što se oko nas dešava

Rusija je primorana da u skladu sa trenutnom situacijom s virusom korona preduzima adekvatne mere, obezbedi unutrašnju bezbednost, kao i da analizira dosadašnje okolnosti koje se tiču obezbeđenja nacionalnih interesa, izjavio je predsednik Vladimir Putin na sastanku sa stalnim članovima Saveta bezbednosti Ruske Federacije.
„Vidimo kako se menja situacija u svetu zbog širenja infekcije kovid-19, kao i borbe protiv nje i kako to utiče na svetsku ekonomiju, rad industrijskih kompanija, transportnih preduzeća, energetike i drugih industrijskih oblasti“, istakao je predsednik. On je naglasio da je usled toga i Rusija primorana da preduzme mere u skladu s trenutnom situacijom, jer to suštinski menja uobičajeni način života miliona ljudi. Putin je dodao da bez obzira na trenutnu situaciju, rad na unutrašnjoj bezbednosti zemlje treba da ostane nepromenjen. „Ali, jedno treba da ostane nepromenjeno. Moramo garantovati unutrašnju bezbednost i pažljivo analizirati sve što se oko nas dešava, kako bi ruski nacionalni interesi bili pouzdano i apsolutno obezbeđeni“, zaključio je Putin.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.