Putin: Momci koji se sada bore, bore se za našu budućnost, za budućnost naše dece, to je apsolutno očigledna stvar

Izvor: Vostok.rs, 06.Mar.2022, 14:19

Putin: Momci koji se sada bore, bore se za našu budućnost, za budućnost naše dece, to je apsolutno očigledna stvar

Momci koji se sada bore, bore se za budućnost, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin. "Naši momci koji se tamo sada bore i daju svoje živote, oni se bore za našu budućnost i za budućnost naše dece. To je apsolutno očigledna stvar", rekao je Putin.   (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_215467410_29186\", 215467410, 29186, \'_mNcKYTe0NSBt6lR-j1sCNqp8Y2A\'); }()); Sankcije Rusiji su slične objavi rata, rekao je Putin. "Ove sankcije koje se uvode su slične objavi rata“, rekao je Putin odgovarajući na pitanja. On je rekao da je odluka o dovođenju snaga za odvraćanje u visoki stepen borbene gotovosti doneta nakon što je britanski ministar spoljnih poslova Liz Tras „ispalila da bi NATO mogao da bude umešan u sukob“.   (function() { VK.Widgets.Post(\"vk_post_215467410_29182\", 215467410, 29182, \'ZtHh6EJCCTjr1HEaIGXFFVTjHmxM\'); }()); „Uprkos njihovim nepromišljenim izjavama, kao što je uradila britanska ministarka spoljnih poslova kada je rekla da bi NATO mogao da bude umešan u sukob, morali smo odmah da odlučimo da stavimo naše snage za odvraćanje na specijalni režim“, rekao je Putin.
Ukrajina od sovjetskih vremena ima nuklearne i raketne kompetencije, mogu da prave rakete, u tome će im se pomagati „preko okeana“, i od sada će sudbina Rusije biti drugačija, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin. On je rekao da Ruska Federacija ne može da ignoriše stvarne pretnje svojoj bezbednosti. "Sada govore o sticanju nuklearnog statusa, odnosno o nabavljanju nuklearnog oružja. Ne možemo da ignorišemo takve stvari. Pogotovo što znamo kako se ovaj takozvani Zapad ponaša prema Rusiji", rekao je Putin. Poštovani čitaoci, na našem Telegram kanalu možete pratiti sve vesti o specijalnoj operaciji Oružanih snaga Ruske Federacije u Ukrajini, kao i o dešavanjima u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici. Takođe, možete pogledati video snimke, karte i fotografije koje stalno pristižu. Naš Telegram kanal - https://t.me/vostokvesti

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.