Putin: Grupni seks je bolji od običnog, jer učesnici mogu da se odmore  (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Sep.2012, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin: Grupni seks je bolji od običnog, jer učesnici mogu da se odmore (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je u nedavnom intervju kako je grupni seks bolji od seksa "jedan na jedan", jer učesnici, kao u svakom kolektivnom poduhvatu, mogu da se odmore.

- Ljubitelji grupnog seksa kažu da je bolji od običnog jer kao i u svakom timskom radu, učesnik može da napravi pauzu i zabušava malo – izjavio je Putin u svom prvom intervju za stranu televiziju još od njegove inaguracije u maju.

Putin je ovo rekao odgovarajući >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << na pitanja o orgiji koja se održala u moskovskom muzeju 2008. u kojoj je učestvovala Nadežda Tolokonikova, jedna od članica feminističke grupe "Pusi Rajot". Orgija je inače bila organizovana povodom postavljanja Dimitrija Medvedeva na Putinovo mesto.

(S media, Blic)

Foto: AP/Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.