Putin 25. juna u poseti Kini

Izvor: Vostok.rs, 20.Jun.2016, 09:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putin 25. juna u poseti Kini

Predsednik Rusije Vladimir Putin će u subotu, 25. juna na poziv predsednika Kine Si Đipinga doputovati u zvaničnu posetu Kineskoj narodnoj republici, saopštila je pres-služba Kremlja.

Kako se očekuje, lideri dve zemlje će razgovarati o konkretnim koracima za dalji razvoj rusko-kineskog sveobuhvatnog ravnopravnog partnerstva i saradnji u trgovinsko-ekonomskoj, investicionoj, naučno-tehničkoj i humanitarnoj oblasti.

„Na dnevnom redu pregovora šefova republika će biti i ključni međunarodni problemi, saradanja u okviru višestranih i regionalnih organizacija, pre svega UN-a, BRIKS-a, „Grupe dvadeset“, kao i realizacija dogovora koje će biti postignuti pre toga tokom samita ŠOS-a u Taškentu“, navodi se u saopštenju.

Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Putin ide kod Đinpinga!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Jun.2016

Ruski predsednik Vladimir Putin otputovaće 25. juna u zvaničnu posetu Kini na poziv predsednika Si Đinpinga, saopšteno je u ponedeljak iz Kremlja..."Lideri dve zemlje razgovaraće o koracima za dalji razvoj rusko-kineskih odnosa zasnovanih na partnerstvu i saradnji u oblasti trgovine, ekonomije,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.