Propao je. Putinu je namešteno

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 14:00

"Propao je. Putinu je namešteno"

Savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine Anton Geraščenko je na svom X izvestio da su insajderi Kremlja javili da se Vladimiru Putinu nije dopao intervju.

U pitanju je skorašnji intervju sa američkim novinarem Takerom Karlsonom, a dodaju da Putin intervju smatra neuspelim.

"Klan Kovalčuk ​​(osoba bliska Putinu) kritikovao je razgovor sa američkim novinarom Karlsonom. Nisu uspeli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pripreme Takera da se fokusira na konkretan narativ. Razgovor je otišao u pogrešnom pravcu. Putin je trebalo da govori o konzervativnim vrednostima, porodici, stabilnosti i stvaranju konzervativnog saveza. Putin se nije bavio drevnom istorijom ili nepravdom oko Ukrajine. Negativnu ulogu odigrao je i Nariškin, koji je navodno podmetnuo dokumenta o Bogdanu Hmeljničkom i gluposti sa Poljskom. Namestio je Putinu da propadne do kraja", komentar je Telegrama koji je preneo Geraščenko.

Braća Kovalčuk ​​su članovi Putinovog užeg kruga, a Sergej Nariškin je šef ruske obaveštajne službe. Bogdan Hmeljnicki predstavlja jednu od najvažnijih ličnosti ukrajinske istorije.

Putin navodno nije voleo Takera Karlsona.

"On je snob i koristan idiot koji je dobio ogroman honorar, ali bio lenj i nimalo kreativan", po reakcijama iz Kremlja.

Porodica Kovalčuk ​​smatra da je razgovor sa američkim novinarom mogao da prođe i bolje, a u Kremlju je bilo niz pritužbi na prvi intervju Vladimira Putina jednom zapadnom novinaru od početka ruske agresije na Ukrajinu, preneo je Geraščenko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.