Predsednik pokreta Naši u Donjecku FOTO

Izvor: B92, 27.Sep.2022, 17:16

Predsednik pokreta "Naši" u Donjecku FOTO

Predsednik KP "Naši" nalazi se u Donjecku kao deo delegacije iz Srbije koja učestvuje u praćenju referenduma o pripajanju DNR i LNR Ruskoj Federaciji.

Ivanović učestvuje u praćenju referenduma na poziv administracije predsednika Vladimira Putina.

"Veoma je bitno za srpski narod da ima svoje predstavnike u ovom istorijskom momentu kada se stvara svet istinskog međunarodnog prava zasnovanog na pravdi i da imam čast da sam ja jedan od njih. Rusija ima potpunu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svest o težini situacije u kojoj se nalazi Srbija koja je pritisnuta od Zapada da im uvede sankcije i zato im je posebno bitno da se u ovako velikom momentu uz njih nalazi delegacija iz Srbije", rekao je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Srpska delegacija stigla u Donjeck: “Veoma je bitno za naš narod da ima svoje predstavnike u ovom istorijskom momentu”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Sep.2022

DONJECK – Predsednik Konzervativnog pokreta NAŠI Ivan Ivanović danas se nalazi u Donjecku Tamo boravi kao deo delegacije iz Srbije koja učestvuje u praćenju referenduma o pripajanju Donjecke i Luganske republike Ruskoj Federaciji, a na poziv administracije predsednika Vladimira Putina. – Veoma...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.