Popović: Srbija uz pomoć Rusije može da postane najmoćnija

Izvor: RTS, 17.Mar.2016, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Srbija uz pomoć Rusije može da postane najmoćnija

Lider Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je u Banatskom Karlovcu da Srbija uz pomoć Rusije, čije tržište je najveće na svetu, može i treba da postane najmoćnija zemlja u ovom delu Evrope.
"Tržište Rusije je danas najveće na svetu. Od uništene ekonomije, Vladimir Putin je učinio da Rusija postane svetska sila. Tako i Srbija može i treba da postane najmoćnija zemlja u ovom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrope"“, naveo je Popović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.
Predsednik SNP-a, koga su meštani dočekali sa slikama Vladimira Putina i zastavama Srbije i Rusije, poručio je da „Srbija može da postane najmoćnija uz pomoć Rusije, koja je za Srbiju potpuno otvorila svoje tržište“.
“Nama je rusko tržište naklonjeno i mi tu priliku moramo da iskoristimo”, istakao je Popović.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POPOVIĆ U BANATSKIM KARLOVCIMA Predsednika SNP dočekali sa slikama Putina

Izvor: Blic, 17.Mar.2016

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović izjavio je da Srbija uz pomoć Rusije može da postane najmoćnija zemlja u "ovom delu Evrope", saopštila je danas SNP...- Tržište Rusije je danas najveće na svetu. Od uništene ekonomije, Vladimir Putin je učinio da Rusija postane svetska sila....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.