Izvor: Blic, 30.Jan.2023, 12:40

Peskov odgovorio bivšem britanskom premijeru: "Laž je da je Putin pretio Džonsonu, znam o čemu je razgovarano"

Portparol Kremlja Dmitroj Peskov demantovao je danas tvrdnje bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin pretio raketnim udarom, i naveo je da zna o čemu su razgovarali Putin i Džonson.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Peskov odgovorio Džonsonu: Laž je da mu je Putin prijetio

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jan.2023

MOSKVA - Portparol Kremlja Dmitroj Peskov demantovao je danas tvrdnje bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona da mu je predsjednik Rusije Vladimir Putin "prijetio raketnim udarom".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kremlj optužio Džonsona da laže kada je rekao da mu je Putin pretio raketama

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

Kremlj je optužio bivšeg britanskog premijera Borisa Džonsona da "laže", kada tvrdi da mu je ruski predsednik Vladimir Putin "pretio" pominjući ispaljivanje rakete, neposredno pre početka ruske ofanzive u Ukrajini.

Nastavak na Danas...

Rusija i Ukrajina: Teška situacija u Donbasu, granatirna i bolnica u Hersonu, Moskva negira da je Putin pretio Borisu Džonsonu

Izvor: Danas, 30.Jan.2023

EPA Dok traje prebrojavanje povređenih i nastradalih posle ruskog raketnog napada na Herson i Harkov, Dmitrij Peskov, portparol Kremlja negirao je optužbe Borisa Džonsona, bivšeg britanskog premijera, koji je izjavio da mu je Putin navodno pretio projektilima pre početka rata u Ukrajini Prema rečima...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.