Peskov demantuje Čepurina  Putin ne dolazi u Beograd?

Izvor: B92, 04.Sep.2018, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peskov demantuje Čepurina " Putin ne dolazi u Beograd?

Kremlj još nije doneo odluku o mogućoj poseti predsednika Vladimira Putina Srbiji i Francuskoj, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Odgovarajući na pitanje novinara da li je poznat datum posete Putina Srbiji, Peskov je odgovorio negativno, preneo je Tass.

"Ne, za sada ne", rekao je Peskov.

Na pitanje da li je počela priprema te posete, on je kazao da "za sada nije jasno".

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin ranije danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je rekao da će Putin posetiti Srbiju u oktobru ili novembru.

Čepurin je rekao da su politički odnosi Srbije i Rusije dobri i da dve zemlje treba više vremena i značaja da posvete ekonomskoj saradnji. On je najavio da će u oktobru, uoči Putinove posete Srbiji, biti održan međuvladin komitet za saradnju Rusije i Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na aerodromu u Batajnici u avgustu je rekao da Putin treba da poseti Srbiju u novembru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Moskva: Putin još nije odlučio da li će posetiti Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 04.Sep.2018

Portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov zasad nije potvrdio da li se priprema poseta Vladimira Putina Srbiji...Što se tiče moguće posete Putina Srbiji, Peskov nije mogao da dâ tačan odgovor...- Ne, zasad ne - odgovorio je Peskov na pitanje novinara da li su određeni konkretni rokovi takve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.