Izvor: Vostok.rs, 21.Jun.2020, 19:43

Peskov: Situacija u vezi sa regulisanjem konflikta u Donbasu potencijalno veoma opasna

Portparol predsednika Vladimira Putina, Dmitrij Peskov je rekao je da je situacija u vezi sa regulisanjem konflikta u Donbasu potencijalno veoma opasna, jer u Kijevu sve češće govore o nemogućnosti realizacije Minskih sporazuma.
„Znate da tamo deluje Kontakt-grupa koja prilično aktivno pokušava da pronađe zajedničke tačke. Ponegde uspeju da približe gledišta, negde ne“, rekao je Peskov za „Prvi kanal“. Prema njegovim rečima, sve češće izjave o tome nisu u obavezi ili nisu u mogućnosti da realizuju Minske sporazume ne mogu da ne izazivaju zabrinutost. „Ako takve izjave i u budućnosti budu česte i ako to budu zvanična saopštenja, to će situaciju odvesti u ćorsokak“, dodao je on. Govoreći o Ukrajini, Peskov je poželeo brzo ozdravljenje supruzi predsednika Ukrajine Eleni Zelenskoj, koja se leči od virusa korona.  
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.