Izvor: RTS, 22.Okt.2021, 07:39

Peskov: Datum i mesto sastanka Putina i Vučića već određeni

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da su datum i mesto sastanka predsednika Rusije i Srbije, Vladimira Putina i Aleksandra Vučića, već određeni, a da će ih Kremlj blagovremeno saopštiti, zajedno sa administracijom lidera Srbije.
Dmitrij Peskov je na pitanje agencije RIA Novosti da li je poznat datum sastanka predsednika Srbije i Rusije odgovorio: "Da. I mesto je već poznato".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je nedavno da je 25. novembar preliminarni datum za susret sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Putinom.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Peskov: Datum i mesto sastanka Putina i Vučića određeni, o čemu će se blagovremeno saopštiti

Izvor: Vostok.rs, 22.Okt.2021

  Datum i mesto sastanka predsednika Rusije i Srbije Vladimira Putina i Aleksandra Vučića su već određeni, o čemu će Kremlj blagovremeno obavestiti zajedno sa administracijom predsednika Srbije, saopštio je za RIA Novosti Dmitrij Peskov, pres sekretar ruskog predsednika. "Da. I mesto je već...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.