Izvor: Danas, 29.Avg.2023, 09:46

Papa na meti kritika zbog izjava o carskoj Rusiji: Šta je rekao mladim Rusima?

Papa Franja našao se na udaru kritika jer je pozvao mlade Ruse da ne zaborave da su naslednici careva poput Petra Velikog, na koga se pozvao ruski predsednik Vladimir Putin kada je pravdao invaziju na Ukrajinu, prenosi danas Hina.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Papu kritikuju zbog izjava o carskoj Rusiji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2023

Poglavar Rimokatoličke crkve našao se na udaru kritika jer je pozvao mlade Ruse da ne zaborave da su nasljednici careva poput Petra Velikog, na koga se pozvao ruski predsjednik Vladimir Putin kada je pravdao invaziju na Ukrajinu. Papa Franjo je dao kontroverzne izjave 25. avgusta u video obraćanju...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Papa Franja na udaru kritika jer je mladim Rusima poručio da ne zaborave da su naslednici careva

Izvor: Radio 021, 29.Avg.2023

Papa Franja našao se na udaru kritika jer je pozvao mlade Ruse da ne zaborave da su naslednici careva poput Petra Velikog, na koga se pozvao Vladimir Putin kada je pravdao invaziju na Ukrajinu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.