PUTINU SE OVO NE DEŠAVA PRVI PUT: Kamere zabeležile bizarnu scenu, ruski predsednik ostavljen da ČEKA u rodnom gradu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:41

PUTINU SE OVO NE DEŠAVA PRVI PUT: Kamere zabeležile bizarnu scenu, ruski predsednik ostavljen da ČEKA u rodnom gradu (VIDEO)

Na snimku koji kruži mrežama vidi se kako Putin oko 20 sekundi čeka egipatskog predsednika Abdela Fataha El Sisija tokom drugog rusko-afričkog samita.

Ruski predsednik Vladimir Putin morao je da čeka stranog predsednika tokom samita u njegovom rodnom gradu Sankt Peterburgu, gde je pokušao da dobije još saveznika.

Kamera je snimila Putina kako se u tišini šetka salom sa rukama na leđima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dokono namešta predmete na stolu pre nego što nastavi da korača, prenosi Newsweek.

Putin had to wait for quite some time for the president of Egypt.

This is not the first time that foreign leaders have made Putin wait for their meetings. pic.twitter.com/WSaO1UWayN

— Anton Gerashchenko (@Gerashchenko_en) July 27, 2023

Snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama, a neki su istakli kako ovo nije prvi put da je Putin ostavljen da čeka i da je ranije on uglavnom kasnio na zakazane sastanke sa stranim liderima.

- Putin je neko vreme morao da čeka egipatskog predsednika. Ovo nije prvi put da su strani lideri naterali Putina da čeka - tvitnuo je Anton Geraščenko, savetnik ministra unutrašnjih poslova Ukrajine.

Russian President Vladimir Putin was left waiting and fidgeting for 50 seconds by Turkish counterpart Tayyip Erdogan ahead of talks in Tehran, prompting Turkish media to draw parallels with Putin making him and other leaders stand by in the past https://t.co/Ttc2iAlHji pic.twitter.com/qw9er37Zre

— Reuters (@Reuters) July 20, 2022

U julu 2022. godine turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ostavio je Putina da čeka oko 50 sekundi u Teheranu, a i to su snimile kamere.

Человек, который сознательно опаздывал на встречи, теперь приходит на них раньше. Что-то случилось? pic.twitter.com/g457iR773O

— Andrey Zakharov (@skazal_on) September 16, 2022

Rusko-afrički samit, koji se održao u Sankt Peterburgu u četvrtak i petak, ima je za cilj postizanje brojnih sporazuma između zemlje domaćina i gostiju u oblastima trgovine, ekonomije, investicija, nauke i tehnologije. Takođe uključuje bilateralne razgovore u vezi sa ratom u Ukrajini i putevima napredovanja kroz Afričku mirovnu inicijativu, koja je pokrenuta u junu u Sankt Peterburgu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PUTIN PONIŽEN U RODNOM GRADU Šetkao se po sali sa rukama na leđima, svi pričaju o BIZARNOJ SCENI (VIDEO)

Izvor: Blic, 29.Jul.2023

Ruski predsednik Vladimir Putin morao je da čeka stranog predsednika tokom samita u njegovom rodnom gradu Sankt Peterburgu, gde je pokušao da dobije još saveznika.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.